Yoga & Mindfulness

Just nu är det paus med alla klasser. Individuell träning kan erbjudas.

Kontakta mig vid intresse; 0707- 60 05 01

Vill du må bra, bli mjukare, smidigare, starkare och gladare?

Hos mig kan alla yoga; nybörjare, vana yogis, män, kvinnor, gravida, sjukskrivna, barn/ungdomar, seniorer.. Jag erbjuder Yoga och Mindfulness i små grupper eller med individuellt upplägg för bästa resultat och utveckling. 

Du vet väl att du kan använda dig av yoga som friskvård?

Har du tex ett friskvårdsbidrag så kan du få tillbaka pengar enligt ditt företags gällande anslag. Kvitton kan sändas in även till förmånsportaler som Benefy och liknande.

För dig som vill ha personlig yoga så skräddarsyr jag program utifrån dina önskemål och förutsättningar och praktiserar detta tillsammans med dig. – Du kanske rehabiliterar, du kanske har ett specifikt mål du vill uppnå eller du vill hitta en rutin som fungerar just för dig?! Kontakta mig så planerar vi utifrån ditt behov.

Yoga kan med fördel kombineras med massage/strech och coachande samtal för en komplett kombination i din utveckling.

Du betalar med Swish. Vill du kan du även välja att betala via faktura. Säg till så fixar jag! (för företag tillkommer moms) 

Yoga betyder union och det är unionen med ’kroppen och knoppen’ som jag med yogan hjälper dig att finna din balans mellan dessa två. Jag har ett mjukt och individuellt fokus – fokus på det du KAN göra och att anpassa så att det blir så bra som du själv vill ha det. Jag kallar det ’inlyssnande funktionell yoga’ – något som du snabbt kommer märka effekt av i din vardag och i ditt allmänna välmående. Denna typ av yoga har mycket positiv inverkan på ditt välmående då det effektivt samverkar mellan det fysiska och det mentala och främjar god balans i det parasympatiska nervsystemet.

Från yogans begynnelse undervisades yoga alltid individuellt och var enbart för män. Även idag skulle jag säga att de individuella tillfällena är det som kan ge allra mest – oavsett man eller kvinna. Det är då du kan få varje övning speciellt anpassad till dina behov och utmaningar. Jag skräddarsyr program som är sammansatta just utifrån dina behov. Så några individuella träffar är verkligen något jag rekommenderar och med de kunskaperna och insikterna kommer du kunna få ännu bättre upplevelse även av klassträffarna.