Passbeskrivningar

Vårterminen 2020

Slow Flow Yoga 

Ta mjukt och snällt hand om dig med lugna flöden utifrån din personliga förmåga. Passar utmärkt för dig som är nybörjare, stel i kroppen och vill ägna dig åt mjuka välgörande rörelser. Fungerar även för dig som är gravid. Jag hjälper dig att anpassa.

Måndagar 17:00-18:15

 

Yin Yoga 

Stillsam yoga där du mjukt hittar din personliga variant av varje position. Vi stannar några minuter i varje position för välgörande, skonsam och frigörande stretch av bindväven.

Måndagar 18:30-19:45 eller Onsdagar 17:00-18:15

 

Restorative Yoga  

Återhämtande, vilande positioner med mindfulness. Inslag av Yoga Nidra (yogisk sömn). Passar utmärkt även för dig med smärta/sjukdom i kroppen, om du har en stressad vardag eller för dig som vill ge dig själv återhämtande tid och bättre kontakt med dig själv. 

Tisdagar 17:00-18:15

 

MorgonYoga

Vi startar med Mindfulness/andningsövning och mjukar sedan upp kroppen med ett mjukt snällt yogaflöde och avslutar med en stunds stillsam vila/reflektion inför dagens kommande händelser.

Klassen erbjuds så många lördagar som jag kan. Se kalender för tillfällen och bokning av plats. Endast drop-in och bokning senast 12 timmar innan passet!! timecenter.se/titliwellnessdevelopment 

Lördagar 9:00-10:00

 

Klasserna löper som kurser. Du har din fasta plats och behöver inte boka varje vecka. Missar du ngt tillfälle och har sagt till innan klassen så kan du ta igen det passet i mån av plats på annan klass under din betalda period. Du kan välja att boka dig på halv termin (10v) för 1650kr eller hel termin (20v) för 3000kr.

Drop in i mån av plats bokas via kalendern timecenter.se/titliwellnessdevelopment för 180kr/gång.

Anmäl dig till fast kursplats via sms till 0707- 60 05 01 eller mail till christina@titli.se  Ange vilken av kurserna du vill deltaga på.

Terminen börjar v3 (måndag 13/1 … )

Kommer du in efter terminsstart? Kontakta mig för platsförfrågan och prisuppgift.