På gång..

Månadsbrev Januari 

Nytt år och nya möjligheter!✨💕✨🎉❤️🙏
 
Jag längtar såå efter att komma igång igen efter en skön julledighet!🤩🙏
Januari bjuder ju på så väl mer ljus som terminsstart och det brukar också betyda mer ork och energi. Så redan from lördag 11/3 startar jag upp morgonyogan på lördagarna igen (kl 9-10)
 
Jag ser verkligen fram emot att se vad 2020 har att erbjuda mig och alla er som finns på olika sätt i mitt liv. Jag känner mig nästan lite pirrigt förväntansfull!🥰 Som jag som barn kunde känna inför julafton – men det har ju nyss varit och det är långt till nästa..😋😂🤪 Och även om jul och nyår blev fina, så känns det som att det här bara är början på ett jättehärligt år!😍🙏
 
Så har jag möjligen chans att fresta med lite yoga i vår..?🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️
Yoga för såväl lugn, balans, harmoni, smidighet och styrka.
Yoga passar verkligen alla; ung som gammal. Man som kvinna. Mjuk i kroppen eller stel som ett kassaskåp! Det finns verkligen något för alla inom yogan – om man vill! Jag skulle verkligen vilja rekommendera yoga – framförallt för dig som är stel! Du yogar alltid utifrån dina förutsättningar och alla anpassar efter sina möjligheter. Och du.. jag hjälper dig! Jag hjälper alla!!
 
Jag minns så väl när jag började yoga. Fy sjutton så stel jag var. Och inte kunde jag väl någonsin tro att jag skulle uppskatta det så mycket och bli så hjälpt av yogan som jag blev. Både med stelheten men också genom att med bättre andningsteknik kunna hjälpa mig själv att varva ner. Eller att peppa upp för den delen – när det har behövts. Vårt andetag är helt fantastiskt suveränt bra när man får lära sig mer om hur vi kan använda det på ett positivt sätt.
 
Terminen börjar v3 men redan tisdag och onsdag v2 är det prova-på klasser. Dessa klasser anmäler du dig till via kalendern och terminen anmäler du dig till via direktkontakt med mig. Du kan välja på halv termin (10v) för 1650kr eller hel termin (20v) för 3000kr. Får du förhinder ett tillfälle är det jätteviktigt att du meddelar mig det i god tid så det kan bli en drop-in plats. Gör du det får du också möjlighet att gå igen ditt missade tillfälle på drop-in plats i en annan grupp. Massage, stretch, personlig yoga och coachande samtal startar också upp som vanligt nu.
 
Ha det gott och hoppas vi ses under vårterminen!✨🌱🌸🦋
 
Namaste ✨🦋🙏
Kram//Christina